After Care

FØR BEHANDLING VED LASH LIFT:

Mød op uden mascara/øjenmakeup. Bemærk at der minimum skal gå 4 uger siden sidste Lash Lift. 

LASH LIFT EFTER BEHANDLING:

Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer efter behandlingen. Vi anbefaler brug af vippe conditioner dagligt efter Lash Lift, for at modvirke udtørring af egne vipper. Genopfriskning anbefales efter 5-6 uger, da nye vipper vokser frem og gamle afstødes.

BENYT IKKE VIPPERBUKKER da dette kan resultere i knækkede og overbelastede vipper.

Jeg anbefaler Sanzi Vippe Conditioner som kan købes i salonen.

FØR DIN VOKSBEHANDLING: 

Benyt ikke creme på det ønskede område samme dag som din behandling. For at opnå det bedste resultat anbefaler jeg at du benytter Lycons Exfoliant Body Scrub samme dag eller dagen inden din behandling.

(OBS: Du må ikke benytte en Olie Scrub samme dag som din behandling.)

VOKSBEHANDLING EFTER:
Umiddelbart efter enhver voksbehandling af kroppen bør man så vidt muligt undgå sol (herunder også solarium), sauna, motion, peeling og sex. Helst i op til 24 timer efter behandlingen, grundet hårsækkene er åbne og mere udsatte og dermed mere modtaglige overfor bakterier.

For at opnå det bedste resultat med voksbehandlinger er det vigtigt at du exfolierer huden 2 gange ugenligt og dagligt anvender bodylotion/kropsolie. Dette vil fremme det gode resultat og holde huden smidig og sund samt modvirke indgroede hår. Jeg anbefaler på det varmeste Lycon X-it Ingrown Spray og Lycon Exfoliant Body Scrub til dette formål. Begge dele kan naturligvis købes i salonen.